Om innehållet och lagring av tjänstedatafiler

Spårningsfiler och minnesdumpfiler lagras på datorn i icke-krypterad form under en period av sju dagar efter att dataloggning har inaktiverats. Spårningsfiler och minnesdumpfiler raderas permanent efter sju dagar.

Spårningsfiler lagras i mappen ProgramData\Kaspersky Lab.

Spårningsfilerna namnges i följande format: KAV<version number_dataXX.XX_timeXX.XX_pidXXX.><trace file type>.log.

Spårningsfiler kan innehålla konfidentiell data. Du kan se innehållet i en spårfil genom att öppna den i en textredigerare (exempelvis Anteckningar).

Prestationsspårningsfiler kan visas med hjälp av Windows Performance Analyzer. Du kan ladda ner detta verktyg från Microsofts webbplats.